Svedbergs uskoo lähikäännösten voimaan

Vuonna 1920 perustettu Svedbergs on valmistanut laadukkaita kylpyhuonetuotteita jo vuodesta 1962 lähtien. Nykyään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa, ja se on myös noteerattu Tukholman pörssissä. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Täydellinen kylpyhuoneesi -käsitteellä markkinoidaan laajaa valikoimaa, joka sisältää kylpyhuonekalusteita, ammeita, suihkuja, hanoja, WC-istuimia, valaisimia ja pyyhekuivaimia.

”Käännösyhteistyö Itranslaten kanssa alkoi elokuussa, kun meistä tuli toimistonaapureita ja Itranslatelta oltiin yhteydessä”, Svedbergsin maajohtaja Marko Saarikoski kuvaa.

”Svedbergsin pääkonttori on Ruotsissa, ja käytämme paljon pääkonttorin tuottamaa materiaalia, jonka kieli on luonnollisesti ruotsi. Kun materiaali saapuu meille, elämme yleensä tuolloin muutenkin kiireistä aikaa. Siksi onkin tärkeää, että olemme löytäneet käännöksiin luotettavan käännöstoimistokumppanin. Meillä ei ole mitään tarvetta tehdä käännöksiä itse, vaan annamme tehtävän mielellämme kääntämisen ammattilaisille”, Saarikoski kertoo.

Itranslaten ehdottomiksi vahvuuksiksi hän mainitsee loistavan myynnin, mukavan rennon lähestymistavan sekä erittäin laadukkaat ja kohtuuhintaiset käännökset. ”Kaikki on toiminut tosi hyvin, ja palvelun saatavuus on erinomainen. Itranslate on myös antanut proaktiivisesti parannusehdotuksia käytännön teknisiin asioihin ja auttanut sujuvoittamaan työnhallintaa. Meillä on selkeät aikataulut materiaalien tulolle, ja Itranslate on pystynyt toimittamaan käännökset halutussa ajassa.”

Saarikosken mukaan asiakkaan tarpeita on kuunneltu tarkasti. Hän kertoo ruotsalaisten alkutekstien sisältävän paljonkin maalailua, mutta Itranslate on pystynyt sovittamaan kieltä sopivalla tavalla ja löytänyt hyvin Svedbergs-tyylin, joka sopii paremmin suomalaiselle yleisölle. ”Voin suositella Itranslatea lämpimästi, hyvää palvelua ja lähikäännöksiä”, Saarikoski kertoo hymyillen.

”Svedbergs on meille tärkeä naapuri, ja kääntäjämme ilahtuvat aina saadessaan kääntää heidän luovia tekstejään”, Itranslaten myynti- ja markkinointijohtaja Hanna Kostamo toteaa tyytyväisenä.