Käännöspalvelut

Miksi käännöspalvelut kannattaa hankkia käännöstoimistosta?

Käännöstoimistolta saat luotettavia käännöksiä vaivattomasti

Kun valitset käännöstoimiston, voit jättää käännöspalvelut ja projektinhallinnan osaavan projektipäällikön huoleksi. Palveluun kuuluu käännöstiedostojen huolellinen analysointi ja valmistelu, sopivien kääntäjien valinta ja työn kaikkien vaiheiden huolellinen aikataulutus. Projektipäällikkö kysyy, kommunikoi ja ohjeistaa sekä sinun että kääntäjien suuntaan ja toimittaa lopuksi valmiit käännökset sinulle. Käännöstoimisto toimittaa käännökset juuri siinä muodossa kuin haluat ja huolehtii halutessasi myös taittotyöstä. Toimistomme sijaitsee Helsingin seudulla Espoossa, mutta käännettävät sisällöt siirtyvät tietysti kätevimmin verkossa.

Valitsemalla käännöstoimiston voit olla varma siitä, että käännöspalvelu on ammattimaista ja luotettavaa, eikä sinun tarvitse itse huolehtia seurannasta tai murehtia lopputuloksesta. Tämä kaikki sisältyy hyvään käännöspalveluun. Helppous on valttia, ja luotettava käännöstoimisto varmistaa, että ajan voi käyttää murehtimisen sijaan tuottavaan työhön.

Miten käännöstyö etenee?

Toimita käännettävä materiaali meille

Voit tehdä sen lomakkeella tai sähköpostitse. Tavallisia tiedostomuotoja ovat esimerkiksi DOC, RTF, XML, TXT, XLS, PPT ja InDesign. Pienellä lisätyöllä myös PDF-tiedostosta ja muista lisäasetteluja vaativista tiedostoista voidaan tehdä käännöstiedostoja, ja tarvittaessa voimme myös poimia käännettävät tekstit sivustosta. Kaikki onnistuu. Jos termistöjä tai vanhoja käännöksiä on käytettävissä, myös ne kannattaa toimittaa meille, jotta sisällöstä saadaan yhtenäistä aiemman sisällön kanssa. Ohjelmistokäännöksissä (ns. softakäännöksissä) tarvittavat merkkijonot saadaan usein vietyä järjestelmistä ulos kääntämistä varten. Projektipäälliköillämme on kokemusta lukuisista erilaisista ohjelmistokäännöksistä ja käännösympäristöistä – kaikki onnistuu.

Ota yhteyttä

Laita sähköpostia osoitteeseen sales@itranslate.fi, pyydä tarjous lomakkeella tai soita numeroon 040 557 6787.