Käännöspalvelut

Käännöspalvelut ja lokalisointi

Kun tilaat tarvitsemasi käännöspalvelut meiltä, saat kilpailukykyiset hinnat, nopean toimituksen ja joustavaa palvelua juuri sinun tarpeisiisi. Käännöksen tekee koulutettu ja ammattitaitoinen kääntäjä, ja kaikki tekstit kulkevat myös toisen kääntäjän huolellisen tarkistuksen kautta. Näin voit olla varma, että sinulle toimitettu käännös on aina parasta käännöspalvelumme laatua.

Kattavat ja joustavat käännöspalvelut

Käännöstyön ammattilaiset

Oli tekstin aihe tai muoto mikä hyvänsä, sorvaamme sinulle sopivan käännöksen. Käytämme apuna käännösmuisteja ja muuta työn jäljen kannalta hyödyllistä teknologiaa, mutta käännöstyön tekee aina koulutettu ammattilainen. Hän valitsee oikean tyylin, perehtyy erikoisalan termistöön ja huomioi asiakkaan ja kohderyhmän tarpeet. Näin viesti ja vaikutelma menevät perille ja lopputulos palvelee asiakkaan tarpeita. Edustuskelpoinen käännös on käsityötä.

Olemme kääntäneet monipuolisesti eri alojen tekstejä käännöstoimistomme ja käännöspalvelumme alkuajoista lähtien. Meillä on miljoonien sanojen kokemus esimerkiksi näiltä erikoisaloilta:

Käännöspalvelumme palvelee ennen kaikkea asiakkaan tarpeita. Perehdymme oheismateriaaleihin, käytämme yhtenäisyyden varmistavia työkaluja ja teemme huolellisen asia- ja kielioppitarkistuksen. Kun lähetät tekstin meille, saat valmiin käännöksen samassa muodossa takaisin. Pyydä tarjous käännöspalveluistamme vaikka heti!