Verkkosisällöt

Verkkosisällöt ja nettisivut

"Jo muinaiset foinikialaiset…"

Joko kiinnostuit? En minäkään. Aloitus ei ole erityisen onnistunut, sillä verkkosisällön tärkein tehtävä on saada lukija kiinnostumaan, innostumaan ja palaamaan toistuvasti sen pariin. Mitä tehokkaammin verkkosisältö koukuttaa asiakkaan, sitä enemmän sivusto saa liikennettä. Teksti myös elää ja muuttuu verkossa enemmän kuin perinteinen markkinointiteksti, ja säännöllisesti päivittyvä ja täydentyvä sisältö pärjää paremmin hakutuloksissa.

Käännöksiä voidaankin tarvita jopa päivittäin, ja asiantunteva ja sitoutunut käännöskumppani pitää kohdekieliset tekstit lähdekielen tasalla ja sisällön yhtenäisenä. Tässä me astumme kuvaan. Huolehdimme siitä, että sisältösi saa ansaitsemansa käännöksen ja erottuu edukseen myös kohdekielessä.

Kirjoitettu kieli on meidän leipälajimme ja sitä kannattaa korostaa, mutta siihen ei ehkä joka välissä Välimeren muinaiskansoja tarvita. Sen sijaan tarvitaan luovuutta, mielikuvitusta ja asiantuntemusta, ja ne haluamme valjastaa sinun käyttöösi. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, kuinka voimme parhaiten palvella sinua verkkosisältöjesi käännöskumppanina.