Christian Berner odottaa käännöksiltä paljon

Christian Berner Oy on Suomen vanhimpia teknisen kaupan yrityksiä, ja se kuuluu Christian Berner Tech Trade -konserniin. Nykyään Christian Berner muovaa kestävää yhteiskuntaa tarjoamalla innovatiivisia teknisiä ratkaisuja yrityksille ja kunnallisille laitoksille Pohjoismaissa. Yrityksen slogan ’Expect more’ viittaa osuvasti asiantuntemukseen ja tekniseen osaamiseen, jonka avulla Christian Berner auttaa asiakkaita löytämään tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat tuotteet ja ratkaisut.

”Käännösyhteistyö Itranslaten kanssa merkitsee meille paljon. Saamme erinomaisia valmiita käännöksiä, joita voi käyttää sellaisenaan. Itranslate huomioi asiakkaan tarpeet. Asioita ei tarvitse selittää juurta jaksain, vaan käännöstoimisto nappaa ajatuksen jo puolesta sanasta − helppoa ja sujuvaa yhteistyötä ja pitkäaikaista kumppanuutta”, Christian Berner Oy:n toimitusjohtaja Henrik Westerholm tiivistää.

Westerholmin mukaan Itranslate ymmärtää toimialaa ja myös sen asettamia vaatimuksia, ja Itranslaten ehdottomina vahvuuksina hän pitää nopeutta ja joustavuutta. ”Aikataulupaineisiimme on pystytty vastaamaan hyvin, eikä sovitusta käännösaikataulusta ole myöhästytty koskaan.”

”Asiakkaillemme on tärkeää, että tarjoamme manuaalit asiakkaan omalla kielellä. Terminologiayhteistyö toimii hyvin. Termistömme karttuu vähitellen Itranslaten tekemien käännösten myötä, ja tämä on myös omiaan syventämään yhteistyötä. Esitteiden ja verkkosivujen käännökset asiakkaan kielellä nopeuttavat ja sujuvoittavat Christian Bernerin omaa toimintaa. Christian Berner Tech Trade -konsernin pohjoismaiset yritykset ovat saaneet jo useasti materiaalinsa Itranslaten kääntäminä kaikilla pohjoismaisilla kielillä. Yhtään sellaista kieliparia ei ole tullut vastaan, jota ei olisi voitu käännättää Itranslatella”, Westerholm kiittelee.

”Autamme mielellämme alansa johtavaa teknisen kaupan yritystä laadukkailla käännöksillä. Kun asiakassuhde ja yhteistyö toimivat näin hyvin, sitä voi verrata jo ystävyyssuhteeseen, ja christianbernerläisistä onkin muodostunut vuosien varrella ystäviä”, Itranslaten myynti- ja markkinointijohtaja Hanna Kostamo kuvaa.