Vauhtia käännöksiin, koulutukseen ja kansainväliseen kauppaan

Gymi on suomalainen brändi, johon kuuluu lasten ja nuorten liikuntapalvelujen lisäksi Gymi Education -opettajakoulutus- ja -opetusmateriaalit sekä niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin sopivat Gymi Furniture -aktiivikalusteet. Gymin kalusteet tuovat luokkahuoneeseen luonnollista liikettä, joka edistää kognitiivista oppimista, ja ne palkittiinkin parhaana terveyttä ja liikettä edistävänä tuotteena arvostetussa GESS Education Awards -kilpailussa Dubaissa vuonna 2020 (Best Product to Promote Health, Fitness and Sports in the Classroom). Gymin opettajakoulutus- ja opetusmateriaalit on suunniteltu tukemaan lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja tasapainotaitojen ja niiden myötä myös kognitiivisten taitojen kehittymistä sekä parantamaan keskittymistä ja työrauhaa oppimistilanteessa.

”Liikunnalla on tutkitusti lukuisia positiivisia vaikutuksia, ja tasapainotaitojen tiedetään olevan suoraan yhteydessä keskittymiskykyyn ja kognitiiviseen oppimiseen”, kertoo Gymi Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Christina Nurmi, joka toimii myös puhujana erilaisissa koulutus- ja liikunta-alan tilaisuuksissa.

”Käännösyhteistyö Itranslaten kanssa alkoi esitteiden käännöksistä alkuvuodesta 2020. Palvelu on aina ystävällistä, ja yhteydenpito on erittäin miellyttävää”, Nurmi kehuu. ”Olen itsekin taustaltani kielitieteilijä, joten kiinnitän erityisesti huomiota kielen sujuvuuteen. Olemme saaneet Itranslatelta erinomaisia käännöksiä, ja esimerkiksi englanti on suorastaan täydellistä. Saudi-Arabiasta ja muista arabiankielisistä maista olevat koulutusalan ammattilaiset puolestaan kehuivat vuolaasti Itranslaten arabiaksi kääntämiä esitteitä GESS-tapahtumassa, joka järjestettiin Dubaissa vuonna 2020. He totesivat, että teillähän on oikeasti laadukkaat arabiankieliset esitteet eikä mitään koneen tekemiä käännöksiä”, Nurmi jatkaa. ”Voi hyvin sanoa, että olemme saaneet Itranslaten tekemien laadukkaiden käännösten avulla vakuutettua uusia asiakkaita maailmalla ja sitä kautta myös lisää liiketoimintamahdollisuuksia.”

”Olemme iloisia ja ylpeitä käännösyhteistyöstämme Gymi Groupin kanssa. Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että laadukkaat käännöksemme ovat saaneet tunnustusta myös maailmalla ja avanneet Gymi Groupille uusia liiketoimintamahdollisuuksia”, Itranslaten Head of Sales and Marketing Hanna Kostamo iloitsee.