Ihmiset

Keitä me olemme?

Kaikki Itranslaten kääntäjät ovat käännösalan yliopistokoulutuksen saaneita ammattilaisia, joilla on monipuolinen kokemus eri alojen teksteistä. Teemme yhteistyötä myös muiden kääntäjien ja kieliasiantuntijoiden kanssa, joten pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja joustavasti.

Kääntäjillämme on laajasti osaamista lukuisilta erikoisaloilta. Tietotekniikka, markkinointi, pelit, tekstitykset, ohjelmistokäännökset, käyttöliittymät, sovellukset, tiedotteet, autot ja koneet – meillä on miljoonien sanojen kokemus näistä ja monesta muusta. Lisää esimerkkejä  aihealueista ja sisältötyypeistä on täällä.

Tavallisimmat kieliparimme ovat englanti–suomi, ruotsi–suomi ja suomi–englanti, mutta kattavan alihankkijaverkoston ansiosta voimme toimittaa käännöksiä monilla muillakin kielillä. Asiakkaidemme joukossa on niin suuria kuin pieniäkin toimijoita monilta eri aloilta.

Tiiviin ja ammattitaitoisen tiimin ja nykyaikaisten käännöstyökalujen ansiosta pystymme tarjoamaan laadukkaita käännöksiä kilpailukykyiseen hintaan ja laadunvarmistuksesta tinkimättä. Lähetä viesti tai pyydä tarjous täyttämällä lomake, niin vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään. Tavoitat meidät myös alla olevista sähköpostiosoitteista tai puhelimitse numerosta 050 534 3876.