7.11.2022

Topi löytää kortteerin

”Soon pitkästä aikaa moro, sano silakanpurija. Meikäläinenhän on toimistopingviininä tottunut sellaisiin melko karuihinkin olosuhteisiin, mutta pakko myöntää, että tässä nykypuulaakissa on ihan asialliset puitteet. Meikänokikkaalla on meinaan ihan oma kotitönö täällä toimistolla. Eikä ole muuten mikään mikään talopakettituote vaan ihan käsityönä tehty design-talo. Ja kyllähän sitä tällatteessa toimistokodissakin pitää taloudenhoitaja olla. Eli täytyy myöntää, että noi toimistotyypit on ihan asialliset puitteet meitsille rakentanut.

Jos haluatte vähän tarkempaa taustaa näistä meitsin taloasioista tietää, niin kuulemma tänään tulisi neloselta jotain dokumentaarin tyylistä tarinaa meitsin ja tuon yhden toimistotyypin talonhankintareissusta. Joku Suomen huutokauppakeisari -niminen toimisto-ohjelma se kuulemma on. Jakso tulee ilmoille iltakasilta tänään 7.11., ja Ruudustakin löytyy: https://www.ruutu.fi/video/4224062

-Topi

22.12.2020

Jouluiloa ja kaikkea hyvää tulevaan vuoteen 2021!

”Se on Topi tässä, moro. Kuulin toimistolla huhuja, että meikäpingviini oli mainittu meikäläisen toimistolla kortteeraavan firman LinkedInnissä. Mikäs siinä, kyllähän näin komeaa nokkaa kehtaa esitellä. Nyt justiinsa nuo toimistotanelit on sen verran kiireisiä, että päätin tulla ihan itsekseni turinoimaan, miten siinä tonttuilutietoturvakeississä kävi. Sehän on niin, että on homma sitten mikä tahansa, niin on paree käyttää asiantuntijaa. Ja tonttuilustahan meikänokakas ei tajua jämptinä jätkänä oikein mitään. Suvussa sattuu kuiteskin olemaan yksi Etelä-Härmän parhaista joulueksperteistä, joten päätin hälyttää Jopi-serkun apuun. Jopihan pisti sitten tonttuilulle stopin alta aikayksikön tulkkaamalla toimiston säännöt Tomille – se on tuo tonttumies, joka täällä meikäkörilään toimistolla yritti tonttuilla. Nyt onkin sitten kaikki niin hyvin reilassa täällä toimistolla, että meikäkomistuskin uskaltaa lähteä vapaan viettoon. Jopi ja Tomi jää vahtiin, eiköhän ne kaksistaan saa jotenkuten pidettyä toimiston asiat kuosissa.

Vedettiin jouluateriat etukenoon Tomin ja Jopin kanssa, ja sitten meikäpoika läks. Tulipahan taas vaan todistettua, että asiantuntija on asiantuntija, vaikka silakkavoissa paistais. Siksi meikäsiivekäskin jättää tän sepustuksen lontooksi kääntämisen noitten toimiston tehotranslaattoreitten tehtäväksi, ne kun on eksperttejä siinä. Se on sitten soronoo ja makosat joulusilakat kaikille, meikä lähtee lomalle!”